welkom

Dankbaarheid verrijkt je leven, ook in moeilijke tijden.

Tel je zegeningen kraal voor kraal met een dankbaarheidstreng als handvat. Het helpt om je aandacht te houden bij alle goede dingen in je leven. Iedere kraal staat voor iets dat jou dankbaar maakt. Dankbaarheid is de kracht, die je blij en gelukkig laat voelen.

Een dankbaarheidstreng is een cadeau van hart tot hart.
Stichting Dankbaar.org is een vrijwilligersorganisatie met een ANBI status.

 

Onze stichting zit in een transformatiefase.
Zoals je misschien hebt gemerkt, wordt er momenteel achter de schermen hard aan de webwinkel gewerkt! Gelukkig heb je ons toch kunnen vinden! Dankzij al onze klanten (waaronder veel lezers van de Happinez in Nederland en Frankrijk) hebben we een fonds gecreëerd.
We zijn echt dankbaar dat we een match hebben gevonden tussen onze missie en de te besteden middelen uit het fonds. We zijn erg enthousiast om financieel en fysiek te investeren in toekomstige generaties!

Inner Engineering is een programma, ontwikkeld door yogi en visionair Sadhguru Jaggi Vasudev, wat ons persoonlijk meer heeft geboden dan we ooit hadden kunnen dromen.

We zijn bereid om met het fonds studenten financieel te ondersteunen, zodat ze het Inner Engineering programma kunnen volgen.
Studenten kunnen een aanvraag indienen om een gedeelte van de programmakosten terug te krijgen.Mail naar [email protected] voor meer informatie.

448789365220918

Ervaringen

Loading Quotes...