dankbaar.org https://www.dankbaar.org Dankbaarheid verrijkt je leven Thu, 15 Nov 2018 22:31:06 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.3 Rally for Rivers https://www.dankbaar.org/blog/rally-for-rivers/ Tue, 15 May 2018 13:43:23 +0000 https://www.dankbaar.org/?p=1487 Lees verder ]]> Isha Rally for Rivers campagne heeft een ongekend grote hoeveelheid mensen  in India in beweging gezet om het tij van destructie van het land, te keren door het planten van bomen.

Je kunt zelf nog steeds meedoen door het bestellen van de cellphone plug waarmee je 5 bomen doneert.

Wij doneren onze levensboopjes in de vorm van “a handful of trees” aan Rally for Rivers. Zij zijn bezig met het planten van miljoenen bomen.

]]>
welkom https://www.dankbaar.org/blog/nieuwe_site/ Thu, 09 Aug 2012 16:04:51 +0000 https://www.dankbaar.org/?p=1 Lees verder ]]> Op het moment zijn er maar een paar artikelen in de webshop.

Binnenkort wordt deze site doorgelinkt naar www.waveofgratitude.nl

Dankbaarheid verrijkt je leven, ook in moeilijke tijden.

Tel je zegeningen kraal voor kraal met een dankbaarheidstreng als handvat. Het helpt om je aandacht te houden bij alle goede dingen in je leven. Iedere kraal staat voor iets dat jou dankbaar maakt. Dankbaarheid is de kracht, die je blij en gelukkig laat voelen.

Een dankbaarheidstreng is een cadeau van hart tot hart.
Stichting Dankbaar.org is een vrijwilligersorganisatie met een ANBI status.

 

Onze stichting zit in een transformatiefase.
Zoals je misschien hebt gemerkt, wordt er momenteel achter de schermen hard aan de webwinkel gewerkt! Gelukkig heb je ons toch kunnen vinden! Dankzij al onze klanten (waaronder veel lezers van de Happinez in Nederland en Frankrijk) hebben we een fonds gecreëerd.
We zijn echt dankbaar dat we een match hebben gevonden tussen onze missie en de te besteden middelen uit het fonds. We zijn erg enthousiast om financieel en fysiek te investeren in toekomstige generaties!

Inner Engineering is een programma, ontwikkeld door yogi en visionair Sadhguru Jaggi Vasudev, wat ons persoonlijk meer heeft geboden dan we ooit hadden kunnen dromen.

We zijn bereid om met het fonds studenten financieel te ondersteunen, zodat ze het Inner Engineering programma kunnen volgen.
Studenten kunnen een aanvraag indienen om een gedeelte van de programmakosten terug te krijgen.Mail naar [email protected] voor meer informatie.

448789365220918

Ervaringen

Loading Quotes...

]]>